O nama

Psihološki centar ProAktiva osnovan je sa ciljem da unapredi mentalno zdravlje i promoviše psihološka znanja u svakodnevnom životu ljudi. 

Mi smo psiholozi sa dugogodišnjim iskustvom u psihološkom radu i savetovanju, mi smo Psihološki centar ProAktiva.
Okupili smo se  2011. godine u Subotici sa ciljem da radimo na poboljšanju mentalnog zdravlja i promovisanju psiholoških znanja u svakodnevnom životu ljudi.
Pružamo savetodavne, psihoterapijske i edukativne usluge iz oblasti mentalnog zdravlja i na taj način dopunjujemo zdravstvene, socijalne i prosvetne usluge državnih institucija.
I ne samo to, pomažemo i učimo vas kako da živite bolje, zadovoljnije i srećnije. Osnovna linija vodilja jeste poziv na aktivnost, preuzimanje inicijative i odgovornosti za sopstveni rast i razvoj. Usluge ProAktive namenjene su roditeljima, adolescentima, bračnim partnerima, političarima, sportskim trenerima i menadžerima, ali i poslodavcima koji žele da unaprede poslovanje svoje firme.

Tim ProAktive čine psiholozi i psihoterapeuti, sa dugogodišnjim iskustvom u psihološkom savetovanju, psihoterapiji i implementaciji različitih vidova edukacija i treninga, kao i individualnom i grupnom radu sa decom, mladima i odraslima.

Naše usluge usmerene su na korisnike koji žele da unaprede porodične i bračno-partnerske odnose, kao i da usavrše svoje interpersonalne i druge životne veštine. Razvoj karijere i razvoj organizacija takođe su usluge koje pruža ProAktiva.